Páros karkötő választható színben és névvel fehér kockán fekete betűk

Paracord zsinórból készített karkötők. Párban készülnek,írd be milyen neveket kérsz rájuk. A betűs gyöngyök műanyag gyöngyök.…
1 600 Ft
/ db
Hűségpont: 16 pont
Max. rendelhető 10 db
Paracord zsinórból készített karkötők.
Párban készülnek,írd be milyen neveket kérsz rájuk.
A betűs gyöngyök műanyag gyöngyök.
Külön vagy más karkötővel együtt is hordhatóak.
Fürdéshez sem fontos levenni :)
Csúszócsomóval záródik,így minden csuklóméretre jó.
Egyszerű,könnyed,stílusos karkötő.
 
CSAK ÉKEZET NÉLKÜLI BETÜK KÉRHETŐK!!!
Az ár a két karkötőre együtt értendő! 
 
Női(csak ékezet nélküli névvel készül!):: megadható
Női zsinór színe: (választható): Fehér, Citromsárga, Világoskék, Szürke, Keki, Narancssárga, Piros, Pink, Lila, Drapp, Fekete, Neonzöld, Zöld, Barna, Tengerészkék, Fekete-fehér mintás, Barna-drapp mintás
Fiú(csak ékezet nélküli névvel készül!):: megadható
Fiú zsinór színe: (választható): Fehér, Citromsárga, Világoskék, Szürke, Keki, Narancssárga, Piros, Pink, Lila, Drapp, Fekete, Neonzöld, Zöld, Barna, Tengerészkék, Fekete-fehér mintás, Barna-drapp mintás
Ajándéktasak?: Ajándéktasakban kérem{200}, Tasak nélkül kérem

Szállítás

Barion

GLS futárszolgálat házig előre utalással


Az oldalon a minimális rendelési érték 2000 forint. A szállítási díj 30000Ft rendelés összértékig 2000Ft! 30000Ft rendelési összérték felett Ingyenes! A csomagokat bankkártyás fizetés ,átutalás vagy banki-postai befizetés után indítjuk el! A küldeményt háztól-házig szállítja a futárszolgálat,minden csomag nyomon követhető. A szállítási idő 1-2 nap.A legmegbízhatóbb szállítási mód.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont előre utalással


Az oldalon a minimális rendelési érték 2000 forint. A csomagokat bankkártyás fizetés ,átutalás vagy banki-postai befizetés után indítjuk el! A küldeményt a futárszolgálat a kért GLS pontra szállítja,minden csomag nyomon követhető. A szállítási idő 1-2 nap. 5 munkanap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a küldeményét. GLS CsomagPontban történő átvétel esetén érvényes személyi igazolvánnyal vagy útlevéllel szükséges igazolnia a személyazonosságát.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS futárszolgálat házig utánvéttel (A szállítási mód nem választható, csak bizonyos vásárlói csoportok számára!)


GLS futárszolgálat házig utánvéttel.Ez a szállítási mód csak 10000ft megrendelés fölött választható.A szállítási díj bruttó 1289Ft alap utánvétkezelési díjat tartalmaz,mely a csomag értékétől függően változhat! A megrendelésed vételárát a futárnál tudod kiegyenlíteni! A szabályzat értelmében,ha nem veszed át megrendelésed,áruházunk felelősségre vonhat,tehát csak akkor rendelj utánvéttel,ha át is veszed.KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont utánvéttel (A szállítási mód nem választható, csak bizonyos vásárlói csoportok számára!)


A küldeményt a futárszolgálat a kért GLS pontra szállítja,minden csomag nyomon követhető. A fizetési lehetőségek módja átvételi pontonként változó.Ez a szállítási mód csak 10000ft megrendelés felett választható. A szállítási díj bruttó 1289Ft alap utánvétkezelési díjat tartalmaz,mely a csomag értékétől függően változhat! 5 munkanap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a küldeményét. GLS CsomagPontban történő átvétel esetén érvényes személyi igazolvánnyal szükséges igazolnia a személyazonosságát.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

Személyes átvétel


Az oldalon a minimális rendelési érték 2000 forint. Személyes átvételre,előre egyeztetett időpontban, Szentpéterúr Ady Endre utca 25 szám alatt van lehetőség. A helyszínen csak készpénz fizetésre van lehetőség.

Vásárlói értékelések


2020-06-03

Ajándék.

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek