2-7 munkanap, készleten van! Súly: 0.1 kg  Gyártó: Ancsumancs »

Vasalható varrható hímzett felvarró folt Fortnite felirat 10cm

Fortnite felirat hímzett felvarró Látványos,különleges felvarró. A hímzés egy része színátmenetes cérnával készül. Ruhára táskára bármilyen textilre felvarrható. Ruhára vasalással is felerősíthető,de varrással (mint minden ilyen cimke) tartósabb.…
900 Ft
/ darab
Hűségpont: 9 pont
Készlet: 2 darab Max. rendelhető 2 darab

Fortnite felirat hímzett felvarró

Látványos,különleges felvarró.

A hímzés egy része színátmenetes cérnával készül.

Ruhára táskára bármilyen textilre felvarrható.

Ruhára vasalással is felerősíthető,de varrással (mint minden ilyen cimke) tartósabb.

Vízálló cordura alapú.

Mérete:10cm

 

Használati utasítások - röviden:

1. Készítsd elő a vasalót (Gőzölős vasaló esetén kapcsold ki a gőzölős funkciót vagy vedd le nullára.) kapcsold be és állítsd maximális hőfokra. (150-160°C)
2. Vedd elő a pólót (vagy azt az anyagot), amire vasalni szeretnéd a mintát. Vasald simára a felületet. (Amennyiben a felület nem teljesen sima, akkor a minta tapadássa sem lesz megfelelő)
3. A pólót helyezd a kemény vasalódeszkára annak megfelelően, hogy hova szeretnéd majd vasalni a mintát.
4. A mintát tervezés céljából tedd a felületre, erre azért van szükség, hogy pontosan be tudd magadnak mérni, hogy hova szeretnéd vasalni majd a mintát.
5. Vasalható hímzett folt hátuljáról vedd le a védőpapírt (csak a papírt,egy fényes felület kell maradjon a minta hátulján)
6. A mintának azt a felületét kell a pólóra helyezni, amelyről a papír réteget levetted.Tedd pontosan oda a mintát ahova fel akarod vasalni.Fedd le egy darab papírral,a legjobb a sütőpapír,vagy egy darab textillel.
7. Tedd a vasalódat rá,és erős nyomással nyomd 10-14 másodpercig.Hagyd kihűlni a mintát,és ellenőrizd a tapadást.
Amennyiben szükséges a folyamatot ismételd meg az anyag viszájáról.
Tehát kifordítod a pólót...papírt rá és 10-14 másodperc nyomás vasalóval.

A vasalt cimkével díszített ruha viszájára fordítva 40 fokon mosható,nem fakul és nem jön le a textilről.
Erősen igénybevett helyre vasalsz cimkét,akkor célszerű varrással is rözíteni.

 

Szállítás

Barion

Magyar Posta ajánlott levél házhoz előre fizetéssel


Az ajánlott levél szállítási díja + csomagolási díja 1200ft. Ez a szállítási mód,csak kisebb méretű,borítékba csomagolható termékekhez választható,maximum 20000ft értékig. 20000ft megrendelési összeg felett csomagdíjat számolunk. 30000ft megrendelési összeg felett a szállítás ingyenes. Utánvéttel nem küldhető ajánlott levél,tehát megrendelésed bankkártyával vagy utalással tudod kifizetni. Szállítási idő 2-7 munkanap.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

GLS futárszolgálat házig előre fizetéssel -bankkártya,utalás


A szállítási költség 2450Ft. 30000Ft megrendelés fölött ingyenes! A csomagokat bankkártyás fizetés ,átutalás vagy banki-postai befizetés után indítjuk el! A küldeményt háztól-házig szállítja a futárszolgálat,minden csomag nyomon követhető. A szállítási idő 1-2 nap.A legmegbízhatóbb szállítási mód.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont/automata előre fizetéssel -bankkártya,utalás


A szállítási költség 2450Ft. 30000Ft rendelés fölött ingyenes! A csomagokat bankkártyás fizetés ,átutalás vagy banki-postai befizetés után indítjuk el! A küldeményt a futárszolgálat a kért GLS pontra szállítja,minden csomag nyomon követhető. A szállítási idő 1-2 nap. 5 munkanap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a küldeményét. Automatából 2 napon belül érdemes kivenni!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS futárszolgálat házig utánvéttel (A szállítási mód nem választható, csak bizonyos vásárlói csoportok számára!)


A szállítási költség alapdíja 3990Ft. A díj bruttó 1600Ft alap utánvétkezelési díjat tartalmaz,mely a csomag értékétől függően változhat! A megrendelésed vételárát a futárnál tudod kiegyenlíteni! A szabályzat értelmében,ha nem veszed át megrendelésed,áruházunk felelősségre vonhat szándékos károkozás feltételezése miatt,hiszen többezer forint kárt okozol,tehát csak akkor rendelj utánvéttel,ha át is veszed.KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont/automata utánvéttel (A szállítási mód nem választható, csak bizonyos vásárlói csoportok számára!)


A szállítási költség alapdíja 3990Ft. A fizetési lehetőségek módja átvételi pontonként változó.A szállítási díj bruttó 1600Ft alap utánvétkezelési díjat tartalmaz,mely a csomag értékétől függően változhat! 5 munkanap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a küldeményét. GLS CsomagPontban történő átvétel esetén érvényes személyi igazolvánnyal szükséges igazolnia a személyazonosságát.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Magyar Posta házhoz előre fizetéssel -bankkártya/utalás


A szállítási költség 2196Ft + csomagolási díj. 30000Ft megrendelés fölött és előre fizetés esetén a szállítás ingyenes! A postai szállításokra csomagolási díjat számolunk fel,melyet a pénztárban írunk ki,összege 250Ft. Szállítási idő 2-3 munkanap.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ + 250 Ft Csomagolási költség
Barion
PostaPont

MPL Csomagautomata/Postapont előre fizetéssel- kártya/utalás


A szállítási költség 2196Ft. 30000Ft megrendelés fölött ingyenes! A postai szállításokra csomagolási díjat számolunk fel,melyet a pénztárban írunk ki,összege 250Ft. Szállítási idő 2-3 munkanap.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ + 250 Ft Csomagolási költség
Barion

Személyes átvétel


Az oldalon a minimális rendelési érték 2000 forint. Személyes átvételre,előre egyeztetett időpontban, Szentpéterúr Ady Endre utca 25 szám alatt van lehetőség. A helyszínen csak készpénz fizetésre van lehetőség.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek