2-7 munkanap, készleten van! Súly: 0.1 kg  Gyártó: Ancsumancs »

Vasalható varrható hímzett felvarró folt Nagy Kossuth Címer 10,5x9,5cm

Hímzett cimke,felvarró Ruhára táskára bármilyen textilre felvarrható. Ruhára vasalással is felerősíthető,de varrással (mint minden ilyen cimke) tartósabb. Vízálló cordura alapú. Nagy méretű,mérete:10,5x9,5cm   Használati utasítások…
1 400 Ft
/ darab
Hűségpont: 14 pont
Készlet: 1 darab Max. rendelhető 1 darab

Hímzett cimke,felvarró

Ruhára táskára bármilyen textilre felvarrható.

Ruhára vasalással is felerősíthető,de varrással (mint minden ilyen cimke) tartósabb.

Vízálló cordura alapú.

Nagy méretű,mérete:10,5x9,5cm

 

Használati utasítások - röviden:

1. Készítsd elő a vasalót (Gőzölős vasaló esetén kapcsold ki a gőzölős funkciót vagy vedd le nullára.) kapcsold be és állítsd maximális hőfokra. (150-160°C)
2. Vedd elő a pólót (vagy azt az anyagot), amire vasalni szeretnéd a mintát. Vasald simára a felületet. (Amennyiben a felület nem teljesen sima, akkor a minta tapadássa sem lesz megfelelő)
3. A pólót helyezd a kemény vasalódeszkára annak megfelelően, hogy hova szeretnéd majd vasalni a mintát.
4. A mintát tervezés céljából tedd a felületre, erre azért van szükség, hogy pontosan be tudd magadnak mérni, hogy hova szeretnéd vasalni majd a mintát.
5. Vasalható hímzett folt hátuljáról vedd le a védőpapírt (csak a papírt,egy fényes felület kell maradjon a minta hátulján)
6. A mintának azt a felületét kell a pólóra helyezni, amelyről a papír réteget levetted.Tedd pontosan oda a mintát ahova fel akarod vasalni.Fedd le egy darab papírral,a legjobb a sütőpapír,vagy egy darab textillel.
7. Tedd a vasalódat rá,és erős nyomással nyomd 10-14 másodpercig.Hagyd kihűlni a mintát,és ellenőrizd a tapadást.
Amennyiben szükséges a folyamatot ismételd meg az anyag viszájáról.
Tehát kifordítod a pólót...papírt rá és 10-14 másodperc nyomás vasalóval.

A vasalt cimkével díszített ruha viszájára fordítva 40 fokon mosható,nem fakul és nem jön le a textilről.
Erősen igénybevett helyre vasalsz cimkét,akkor célszerű varrással is rözíteni.

 

Szállítás

Barion

Magyar Posta ajánlott levél házhoz előre fizetéssel


Az ajánlott levél szállítási díja + csomagolási díja 1200ft. Ez a szállítási mód,csak kisebb méretű,borítékba csomagolható termékekhez választható,maximum 20000ft értékig. 20000ft megrendelési összeg felett csomagdíjat számolunk. 30000ft megrendelési összeg felett a szállítás ingyenes. Utánvéttel nem küldhető ajánlott levél,tehát megrendelésed bankkártyával vagy utalással tudod kifizetni. Szállítási idő 2-7 munkanap.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

GLS futárszolgálat házig előre fizetéssel -bankkártya,utalás


A szállítási költség 2450Ft. 30000Ft megrendelés fölött ingyenes! A csomagokat bankkártyás fizetés ,átutalás vagy banki-postai befizetés után indítjuk el! A küldeményt háztól-házig szállítja a futárszolgálat,minden csomag nyomon követhető. A szállítási idő 1-2 nap.A legmegbízhatóbb szállítási mód.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion
GLS Csomagpont

GLS csomagpont/automata előre fizetéssel -bankkártya,utalás


A szállítási költség 2450Ft. 30000Ft rendelés fölött ingyenes! A csomagokat bankkártyás fizetés ,átutalás vagy banki-postai befizetés után indítjuk el! A küldeményt a futárszolgálat a kért GLS pontra szállítja,minden csomag nyomon követhető. A szállítási idő 1-2 nap. 5 munkanap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a küldeményét. Automatából 2 napon belül érdemes kivenni!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ

GLS futárszolgálat házig utánvéttel (A szállítási mód nem választható, csak bizonyos vásárlói csoportok számára!)


A szállítási költség alapdíja 3990Ft. A díj bruttó 1600Ft alap utánvétkezelési díjat tartalmaz,mely a csomag értékétől függően változhat! A megrendelésed vételárát a futárnál tudod kiegyenlíteni! A szabályzat értelmében,ha nem veszed át megrendelésed,áruházunk felelősségre vonhat szándékos károkozás feltételezése miatt,hiszen többezer forint kárt okozol,tehát csak akkor rendelj utánvéttel,ha át is veszed.KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
GLS Csomagpont

GLS Csomagpont/automata utánvéttel (A szállítási mód nem választható, csak bizonyos vásárlói csoportok számára!)


A szállítási költség alapdíja 3990Ft. A fizetési lehetőségek módja átvételi pontonként változó.A szállítási díj bruttó 1600Ft alap utánvétkezelési díjat tartalmaz,mely a csomag értékétől függően változhat! 5 munkanap áll a rendelkezésére, hogy átvegye a küldeményét. GLS CsomagPontban történő átvétel esetén érvényes személyi igazolvánnyal szükséges igazolnia a személyazonosságát.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ
Barion

Magyar Posta házhoz előre fizetéssel -bankkártya/utalás


A szállítási költség 2196Ft + csomagolási díj. 30000Ft megrendelés fölött és előre fizetés esetén a szállítás ingyenes! A postai szállításokra csomagolási díjat számolunk fel,melyet a pénztárban írunk ki,összege 250Ft. Szállítási idő 2-3 munkanap.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ + 250 Ft Csomagolási költség
Barion
PostaPont

MPL Csomagautomata/Postapont előre fizetéssel- kártya/utalás


A szállítási költség 2196Ft. 30000Ft megrendelés fölött ingyenes! A postai szállításokra csomagolási díjat számolunk fel,melyet a pénztárban írunk ki,összege 250Ft. Szállítási idő 2-3 munkanap.

Szállítási díj: Rendelés értékétől függ + 250 Ft Csomagolási költség
Barion

Személyes átvétel


Az oldalon a minimális rendelési érték 2000 forint. Személyes átvételre,előre egyeztetett időpontban, Szentpéterúr Ady Endre utca 25 szám alatt van lehetőség. A helyszínen csak készpénz fizetésre van lehetőség.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek